BELOKRAJNSKA GOSTOLJUBNOST

www.predsednica.si/kronika/belokrajnci.htm

Boris Valenčič in Martina Valenčič
Smuška c. 67, 8333 Semič

Mobile. AT: 0043 (0)664 5626 607
Mobile. IT: 0039 366 8230 914
Mobile. SI: 00386 (0)40 785 881
Mobile. CH: 0041 (0)76 468 83 98

www.latuavia.eu  - www.freetime.si
 

Semič, 30. 7. 2017

Upravna enota Črnomelj, Zadružna c. 16, 8340 Črnomelj

zadeva: št 210-152/2017-2 in št 210-152/2017-3

Skupen odgovor na vaše vabilo z dne 18.7.2017, za dne 11.8.2017

Odgovor in obrazložitev: V telefonskem razgovoru z vami je bilo zaznati precej negativnega naboja in sovražne uperjenosti proti naši družini. Za nas sicer ničesar novega in nenavadnega, ker se že dolga leta ukvarjamo s promocijo turizma in politiko, kar si precej njih „politikov - na oblasti “ predstavlja, da je to področje gospodarstva in politika njihov zasebni monopol, kjer le oni „podeljujejo“ koncesije, za kar seveda prejemajo koruptivna sredstva – tudi iz evropskih skladov.

Jaz, Boris Valenčič se ukvarjam s politiko že več kot 40 let; www.monarh.si  , jaz Martina Valenčič pa sem se udeležila PREDSEDNIŠKIH VOLITEV 2012, in ŽUPANSKIH VOLITEV 2014 v Ljubljani; www.predsednica.si  in www.zml.si .  Dolga leta je naša družina deležna v Sloveniji le hudega nasilja nad nami.

V tem nedavnem telefonskem razgovoru z vami, sem vam želel pojasniti, da nismo mi krivi za nasilniško odjavo UE Ljubljana iz naslova Mokrška 42 v Ljubljani in Bratov Babnik 14 v Ljubljani.

Dediščina nepremičnine katero sem prejel jaz Boris Valenčič s strani moje pokojne mame, je bila dovolj, da sem se že dogovoril z večinsko lastnico za odkup celotne hiše. Tudi vselili bi se lahko vanjo, naša cela družina, pa je okrajno sodišče za zapuščinske zadeve v Ljubljani skupaj z grosupeljskim sodiščem poneverilo vpis v zemljiško knjigo, vpisali so le večinsko lastnico.
www.monarh.si/obtozni-predlog-1.htm

Ozadje tega sem moral razkrivati sam, naredil sem tudi izbrisno tožbo, potem pa mi je predstavnik okrajnega sodišča „jezno zabrusil“ - da ta nastali problem se ne bo rešil prej kot v enem letu in pol. Na te njegove besede sem odgovoril, da če je to tako, bom pač zahteval odškodnino, na kar pa se je že povsem besen pričel izražati nedostojno in izrekal nemogoče besede v tem dialogu, celo da mu grozim, kar je zame pomenilo, da je okrajno sodišče v Ljubljani njegova zasebna lastnina. Za tem je bila naša družina nasilniško prijavljena na naslov Bratov Babnik 14, kar je do takrat bil le sedež podjetja Adriagraf d.o.o.. To so naredili UE Ljubljana zato, da bi nam uničili še naše družinsko podjetje. Ko le tega tudi niso mogli izpeljati, pa so se polotili še naših otrok, za kar sem tudi naredil kazensko ovadbo. Epilog tega dogajanja je bil, da smo bili prisiljeni vpisati naše otroke v italijansko šolo, starejšega v 5. razred, mlajšega pa v šolo za predšolske otroke, v Trstu in Gorici. Stalnega bivališča nismo spreminjali, niti imeli drugega trajnejšega nadomestnega.
www.monarh.si/kovadbazj.htm  - www.monarh.si/osnovnasola.htm
www.predsednica.si/kronika.htm

Maja Fajdiga iz UE Ljubljana nas je zatem nasilniško izbrisala iz naslova Bratov Babnik 14 v Ljubljani, tik pred rojstvom tretjega otroka Patrizie Valenčič, tako, da smo ostali še brez otroškega dodatka in vsakega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji in v Evropski skupnosti. Za ta njen „spodrsljaj“ naj v kratkem pričakuje kazensko ovadbo.

V kolikor bi Martina rodila otroka kjerkoli v evropski skupnosti ali v Sloveniji, bi morala naša družina plačati porod 3000 evro, katerih pa v takšni razsuti gospodarsko uničeni Sloveniji nimamo od kje dobiti.

Tako smo odšli v Švico v mesto Lugano, kjer se je nam je rodila naša hčerkica Patrizia, dne 31.5.2017. Tam sem se jaz Boris Valenčič uspel dogovoriti, da nismo prejeli nobenega računa za ta porod, čeprav bi znašal 15.000 Frankov. V Ženevi 25. maja1988 sem namreč zaprosil v Švici za politični azil in uspel narediti mednarodne demokratične procese. V tujini pošteno in koristno delo nekaj velja, v Sloveniji pa si zato le preganjan in bestialno uničevan, s strani tistih kateri kradejo vse povprek in še od uzurpatorjev mojih del, namenjenih slovenskemu narodu. www.monarh.si/ch/index.html

Napadi, kateri se izvajajo nad našo družino so dokazano povsem kriminalne in hudodelskega izvora, zaradi česar smo neprestane žrtve, namesto tega, da bi to hudodelstvo obravnavalo na sodiščih kot organiziran kriminal, pa se na koncu obravnava naša družina kot krivec za nastalo situacijo. Tako tudi vaša UE Črnomelj vsiljuje krivdo naši družini. Tudi tokrat smo prepričani, da so vam postopke proti nam ukazali iz višjih instanc z nameni, da bi uničili naše aktivnosti, delo in družino;

- delo na področju promocije turizma: www.freetime.si  – www.latuavia.eu
- predsedniško kandidaturo 2017 Martine: www.predsednica.si 
- uničili vso našo družino: www.predsednica.si/patrizia.htm

Bolj ko vam poizkušamo približati 32. člen ustave o svobodi gibanja, bolj nas vi hočete prikleniti na nek prostor, kjer pač ni mogoče učinkovito poslovati, saj je naše delo predvsem terenskega značaja po vsej Sloveniji in Evropi. Slovenija je gospodarsko povsem izropana in uničena, 60.000 manjših in srednjih podjetij je na javnih dražbah in naše delo je izredno oteženo znotraj same Slovenije, zaradi tega iščemo priložnosti po vsej Evropi, vi pa nam z vašimi postopki na vsak način hočete popolnoma omejiti 32. člen ustave in nas tako tudi onemogočiti.

Vaše vabilo na UE Črnomelj žal razumemo kot jurišni napad na nas, nočete razumeti niti tega, da je Martina na porodniškem dopustu, prejema le 250 evro, da nam je dostop do financ zaradi tega še bolj otežen, da moramo poleg vsega trpljenja, katerega nam nalagate tudi vi, plačati še sodne prevode za vso dokumentacijo za izdajo rojstnega lista Patrizie Valenčič v Luganu v Švici.

Verjemite, res ste nam - „v veliko pomoč“ !

Z lastnikom hiše na Smuški 67 v Semiču smo se najprej pričeli dogovarjati za odkup te hiše pod ugodnimi pogoji, seveda pa smo zahtevali predhodni najem za nedoločen čas, da se lahko tam tudi za stalno prijavimo. Z lastnikom smo se tudi dogovorili, da bo uredil to hišo z nujnimi gradbenimi deli na njegove stroške.

Vendar sedaj, po tej vaši „belokranjski“ negostoljubnosti naše družine, ste nas prepričali, da z nakupom te hiše ne bo nič, pričeli smo si že iskati drugo hišo „pod svobodnim soncem“, le v Beli krajini ne, prav tako ne v Ljubljani, kjer se nahaja „leglo vsega slovenskega zla“.

Naša družina drugega stalnega naslova nima, kot tega Smuška 67, Semič. V kolikor ga imamo, pa ga povejte vi, mi za nekega drugega namreč ne vemo ničesar! Predvsem se nahajamo zaradi naše narave dela po vsej Sloveniji in tudi tam prespimo, vendar ne več kot za dan ali dva. Tudi v avtokampu Katra in Kolpa smo bi te dni, ko smo delali promocijo tamkajšnjega turizma. Tonček Zajc vam bo vse pojasnil!
www.latuavia.eu/base/si/vinica/katra/index.html
www.latuavia.eu/base/si/vinica/kolpa/index.html

Slovenija doživlja genocidni napad na vso avtohtono prebivalstvo, izbris celotne nacije, pri čemer pa po našem mnenju tudi vi sodelujete. LAŽI, KRADI in PRAZNUJ - www.monarh.si/praznik.htm

11.8.2017 se ne moremo zglasiti na vaši UE Črnomelj, ker si moramo najprej zagotoviti pravno pomoč, kajti z upravnimi enotami se nočemo več pogovarjati brez ustrezne pravne podpore. Na lastni koži smo že večkrat občutili grozodejno poslovanje upravnih enot. Zaradi naše trenutne slabše družinske finančne situacije ne moremo pričakovati nobenih ustreznih financ vsaj do 15. septembra 2017, ker je do takrat precej naših poslovnih partnerjev na dopustih. Do takrat pa upamo, da bomo tudi „vaš belokranjski negostoljuben naslov“, nadomestili že z drugo stalno prijavo.

Za ta manever se bomo resnično potrudili in že delamo na tem!

Naj vam bo v vednost tudi to, da se Boris in Martina Valenčič ukvarjava z svetovnonazorsko politiko, kako bi svetu pozitivno doprinesla. Zločini proti človeštvu nikoli ne zastarajo, zato nikomur ne bova prizanesla!

 

Boris in Martina Valenčič